Marea majoritate se intreaba daca renteaza polisharea si aplicarea foliei de protectie sau daca e mai bine sa-si achizitioneze un far nou. Daca renteaza sau nu este decizia dvs., pentru ca mai jos am afisat  preturile pentru cele doua operatiuni (polish faruri si folie faruri). Din punctul nostru de vedere  un polish faruri fara aplicarea foliei de protectie este nerentabil, deoarece in maxim 1 an farurile se degradeaza si trebuie repolishate, in schimb cu folie faruri, acestea vor fi protejate cel putin 5 ani.

     Farurile noi pot fi piese originale sau after market, dar cele originale costa foarte mult iar la cele after market se pot observa mici probleme ale oglinzii interioare (cum ar fi: nefinisata pe margini, oglinda blurata, oglinda care deformeaza lumina, impuritati in oglinda, etc.) si ale plasticului exterior, plus ca se vor matui si ingalbeni mult mai repede decat farurile originale.

     Bineinteles ca cei mai multi dintre dvs. se vor interesa si la alte companii de preturi, insa recomandam sa tineti cont ca preturile noastre trebuie comparate cu preturile celor care folosesc produsele noastre sau apropiate calitativ cu ale noastre. Nu se poate  compara o folie de protectie faruri de 200 de microni de la LLumar cu un autocolant chiar si cu unul bun de la alti producatori. In primul rand difera transparenta, grosimea, adezivul, stratul UV si elasticitatea care ii confera foliei posibilitatea de a absorbi socurile foarte puternice.

     Sigur va veti convinge de toate acestea facandu-ne o vizita la atelierul Detail Protekt din Bucuresti pentru o demonstratie.

                                                                                                                                                            ★★★★★

Polish faruri 3M

120 Lei

Folie faruri LLumar

180 Lei

Polish faruri + Folie faruri

250 Lei