Detail Protekt inseamna o mare atentie la detaliu si protectie sporita in privinta restaurarii farurilor. Atentia la detaliu si materialele folosite ne-au facut cei mai buni din bransa.
Polisharea farurilor se poate efectua si direct pe vehicul, fara a fi nevoie ca faruruile sa fie scoase pentru a fi polishate.
     Detail Protekt pune la dispozitia dvs un serviciu special pentru restaurarea farurilor. Este esential sa intretineti faruruile masinii dvs atat pentru a lumina drumul, cat si pentru a fi vazut. Trecerea timpului, razele UV, diversele impacturi, impuritatile de pe drum ingalbenesc si matuiesc faruruile.
Farurile din plastic devin mate in timp, nu trec de expertiza tehnica si isi diminueaza luminozitatea.
     La cele mai multe tipuri de autovehicule moderne, faruruile nu mai sunt facute din sticla, si dintr-un material sintetic captusit cu un fin strat de protectie. Dupa un anumit timp, acest strat se matuieste sub efectul razelor soarelui si al poluarii, cum ar fi ploaia acida, sarea si praful de pe drum.
     Farurile cu halogen degaja temperaturi foarte inalte, ceea ce agraveaza oxidarea stratului de protectie. Oxidarea si alterarea provoaca aparitia unui strat opac, si prin urmare, o diminuare a puterii de luminare, precum si un obstacol pentru vedere si securitatea sofatului pe timp de noapte. Si, in plus, aspectul masinii cu faruruile matuite nu este foarte placut.
     Pana de curand, inlocuirea farurilor era singura alternativa, cu o factura de cateva sute de euro pe far. La masinile moderne, inlocuirea farurilor poate necesita demontarea unor elemente de caroserie, ceea ce reclama timp si mana de lucru costisitoare.

     Atunci cand conduceti masina, a vedea ceea ce este in fata dvs este important mai ales atunci cand este vreme ploioasa sau noapte. Stiati ca polisharea farurilor masinii este o solutie mult mai economica decat a le inlocui? Ele vor fi la fel de eficiente ca in momentul cumpararii masinii. Cum? Polishandu-le la unul dintre expertii Detail Protekt. Aceasta solutie este accesibila, sigura si ecologica in acelasi timp. Astfel, veti dori sa va pastrati masina pentru mai mult timp.