Detail Protekt recomanda folie de protectie faruri Llumar pentru oricine are faruri din plastic, atat originale cat si aftermarket. Cateodata partile originale sunt prea scumpe, asa incat clientii apeleaza la piese aftermarket. Aceste piese sunt facute la standarde mai mici decat cele originale si au un plastic mai subtire si o compozitie chimica diferita decat cea originala. De multe ori aceste piese pot fi alternative adecvate, dar daca vreti ca aspectul lor sa dureze (si sa nu mai fiti nevoiti sa cumparati faruri noi o data la doi ani), aveti nevoie de folie protectie faruri.

     La Detail Protekt, folia Llumar transparenta, de o inalta calitate, este un material de vinil flexibil cu un suport de adeziv. Astfel, folia adauga un aspect unic farurilor, facandu-le sa arate ca noi. In afara de protectia sporita fata de pietricele si alte ramasite de pe drumuri, foliile de protectie faruri au un strat anti UV ce previn aparitia matuirii si ingalbenirii provocate de radiatiile UV. Folia faruri de la Detail Protekt nu necesita o intretinere speciala si se spala in siguranta.

     Foliile pentru faruri sunt taiate exact la dimensiunile farurilor masinii dvs, si asigura protectie de lunga durata la ciupituri, resturile de pe drum, insecte, coliziuni cu impact redus, si alte intamplari daunatoare. Foliile pe faruri sunt transparente optic.

     O investitie excelenta care aduga ani de protectie pentru farurile dvs- conservand valoarea de revanzare si scazand in mod semnificativ nevoia de a inlocui farurile pe viitor. Folia de protectie faruri nu se ingalbeneste si isi va pastra claritatea pentru multi ani.

     Folia de protectie a farurilor a fost testata in conditii dificile si la viteze incredibile, pentru a asigura calitatea foliei. Aceasta folie faruri a fost testata si la diferite temperaturi, cu nicio deterioarare a foliei auto sau a adezivului.

     Multi confunda folia de protectie faruri Llumar cu autocolantele inferioare transparente existente pe piata. Acelea nu au elasticitatea si grosimea foliilor faruri Llumar pentru a proteja de pietricelele aruncate de la masinile din fata. Spre deosebire de alte produse, foliile faruri Llumar sunt cele mai adecvate pentru faruri datorita claritatii si elasticitatii ce poate lua forma oricarei forme de far. Toate cele spuse v-i le putem demonstra decat printr-o vizita la atelierul Detail Protekt.

     Recomandam folie de protectie faruri cat acestea sunt inca noi, cand inca n-au apucat sa se ingalbeneasca, zgarie, ciupeasca sau matuiasca. Daca deja s-a intamplat acest lucru specialistii de la Detail Protekt le poate reda stralucirea prin polisharea farurilor apoi aplicarea foliilor de protectie faruri pentru a le pastra noi pentru totdeauna. Polisharea farurilor este un proces mai amplu si de durata, in jur de 1-2 ore, dar la final veti vedea ca ati facut o alegere excelenta.